meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Apr-2008 07:19 Email | Share | | Bookmark
meego@site : Senai-Pasir Gudang-Desaru Expressway

Minggu lepas 27-29hb Mac gi site visit kat johor. Kesimpulan lawatan ni best n menarik. Gi visit kat projek Senai - Pasir Gudang - Desaru Expressway. Hope fully projek ni berjalan lancar. Canggih gak teknologi yang diorang gunekan...














Lepas lawatan site... kitorang sempat lak singgah ke pantai Desaru. Cantik pantai ni. Subhanallah! Maha Suci Allah yang menciptakan alam ini dengan kehendak-Nya! Tetapi kengkadang manusia yang tak pandai menghargainya! Cuma perlu ditingkatkan kemudahan dari segi toilet nye yang agak tak best utk melepaskan hajat yang terpendam! huahuahua .

Time tu terik dengan panas matahari petang... Tapi aku no hal punye! Shoot sorang2 pun tak kesah! Cause lot more interesting view i need to capture! Biasa lah... org type 'I' (siapa yang gi kursus pengenalan skali tau org type ni cam ne! hehehe), still can work alone! Picture can tell u a thousand word n story! - Desaru, Johor





Quote:
Sesape yang ade capture gambar aku time lawatan tu, send la kat aku ek!
afai : pillar tu setinggi 170 m for cable bridge!.. hohoho...still in construction!
mummy izz : ok..ok..tq..tq...message di terima!
zai kulim : dah masak tu tak reti2 nak post kat cini ke?!
taufidris : original... tak main la cetak rompak!heheh
izwan azir : wah... selebriti tv3 kasi komen kat fotopages aku! hahahah tq2! nak ke desaru kene pusing jauh skit skang ni... jambatan ni pun insyaAllah siap hujung tahun ni... hohoh


Wednesday, 2-Apr-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
Wedding: Anuar & Nana

Akhir nya kawen gak x-housemate aku kat melaka. Tahniah buat dak nuar n nana. Moga korang akan berkekalan hingga ke hujung usia...So, sume dah sudah ...tinggal afai la pulak! hahahha.. sape pulak lepas ni?!










Quote:
afai : tu la pasal... ko tak datang skali... kalo tak leh kita gathering bebudak umah sewa!
rose : aku pun tak ingat nama isteri nuar... tapi bukan rosnah la... heheh
ayu : eh... name saya kene ade ke kat situ?! hahahaha
Nuar (Pengantin): Selamat Pengantin Baru utk ko... lepas ni ko tak leh hon2 kete ko bile nampak 'bunga' tepi jalan... gerenti ko makan kasut lepas tu! hahahaha
kak sue : Kak sue... apasal baru 7 bulan saya tinggalkan selia... saya nampak bebudak selia ni macam semakin "comel2" pulak....senang hati ape?!
taufid : Chaiyok!
zaila : TQ
Nuar (pengantin) : Kalo bran hon la sekuat hati! hahahah
Kak sue : Cam hampeh je komen ! hahaha



Monday, 24-Mar-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
Shaiful Nizam & Elley Farhana : 9 Mac 2008

 
 
 






Moga berkekalan hingga ke akhir waktu...


Tuesday, 11-Mar-2008 00:07 Email | Share | | Bookmark
Pilihanraya Umum ke-12

 
 
 
View all 6 photos...







First time aku mengundi kali ni... memilih pemimpin bukan seperti memilih ketua kelas! Kalau setakat ketua kelas undi angkat tangan je! Tapi yang akan mamacu negara ini, perlukan pemimpin yang berjiwa rakyat! Mengakar dan membumi! Membela nasib rakyat! Bukan mereka yang mengambil kesempatan terhadap mereka yang tidak berkuasa. Bukan mereka yang mengatakan kemudahan untuk yang kaya sebagai 'Infrastruktur negara' manakala mengatakan kemudahan untuk rakyat sebagai 'subsidi'!

Mungkin selama tempoh berkempen yang panjang, kita melihat etika kewartawanan di Malaysia dengan mudah dilacurkan sedemikian rupa. Dengan media yang dikuasai. Elektronik, cetak...

Seorang sahabat pernah berkata pada aku, "Lebih baik ko jadi Tukang sapu, jangan jadi tukang sapu duit rakyat!" Terkedu aku dengar nasihat camni... Betul, aku setuju! Secara keseluruhan, rakyat telah menjelaskan kehendak mereka melalui saluran demokrasi ini! Terpulang kepada kepimpinan yang ada untuk menterjemahkan keputusan ini. Fikir, renung dan koreksi diri! Moga Malaysia akan terus bersih dan maju di masa akan datang! - PRU12


Thursday, 6-Mar-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
Ros n Ashiq's family

huhuu lame dah tak hapdate... ni gambar majlis ros n ashiq with their cute babies! Lame dah majlis ni.. ingat malas nak letak tapi selepas mendapat keizinan dari tuannya... inilah antaranya...






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net