meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Jan-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark
Selongkar barang lama...

Time kemas2 barang kat umah... ayah aku keluarkan camera die time muda2 dulu... tak sangka lak ayah aku pun ade camera tu.. tapi aku tak sure lak camera tu slr ke or biase je... aku rase biase je.. tapi kamera tu dah rosak... just simpan dalam stor...



Quote:
saufie. codain, arm : tq
daalia : leh wat pameran nanti kan?!
sofea : kengkadang tumpah kat meja, sebab tak amek ngan cermat!
sahalfikri, zilzal, kaduke : ye ke?! hohoho !
ayie : sentimental sungguh
akina : ade mase susun... tak de mase... tak update...hahaha
don juan : Korang sume, don juan cakap ni bukan slr la... so...tolak kedai pun tak laku la...


Thursday, 24-Jan-2008 04:56 Email | Share | | Bookmark
Warung mak aku?!

 
hm... minggu lepas aku ke behrang. On da way tu, aku tenampak satu signboard yang menarik perhatian aku.. Tak senonoh betul name warung nih... "WARUNG MAK AKU"... Aku pun shoot la...tapi yang penting mak aku tak de kaitan dengan mak pemilik warung ni...mak aku pun mane ade warung... Ish pening aku... mungkin penulis signboard ni nak maklum kan kat sume yang warung ni mak die punye... Pening...pening....



Quote:
lindahpadlee : mak aku tak de warung!
kak u : jangan biarkan warung itu diselubungi........ misteri
mknace : aku pun tak tau brape banyak owner warung tu
daalia : hemoih..hemoih...hemoih...
marcia : teringat aku bile tengok muvi jgn pandang belakang minggu lepas.... "sape kau?" "Bapak Kau!"
azzad : comercial ke? cam kurang sopan je...hehe
kaduke : gempak?
zuhri : kat mane tu? aku tak jumpe lagi nih...


Friday, 18-Jan-2008 10:34 Email | Share | | Bookmark
Aweks baru...

Hip2 hoorey.... aku baru dapat aweks baru lebey kurang 2-3 minggu lepas... Seronok tak terkata!... Harap2 azam aku tahun ni dapat dilaksanakan dengan ade nye awek baru aku ni! Hihihih... nanti aku uploadkan foto terkini awek baru aku ni... Cun giler!



hmm... seperti yang dah di janjikan minggu lepas... ni la awek baru aku! hehehe.. Name die dell! Cun tak?! Wakakakaka



Quote:
kaduke : hah... tak de sebat mane2 nih!
abah along : Aminnnnnnn.... tapi ngan awek ni tak leh kawen!
uyun : awek aku mix eurasian
kak u, Firdaus : InsyaAllah!
kak su : hmm... tapi dimana ya?!
sofeah : ooo ko pun nak cari pakwe baru?... report kat anwary ko! " ANWARY KO TENGOK DAK PIAH NI, GATAL NAK CARI PAKWE BARU LAK!"


Wednesday, 16-Jan-2008 09:08 Email | Share | | Bookmark
Islah & Ujai : Cakar Harimau

 
... (version cakar rimau!)



pasti boleh la islah praktikkan! hahha



Quote:
Suhail : salam suhail... boleh je kalo nak jumpe... kita tt ke... boleh sembang2 foto... ana pun bukan nye terror sgat pun... pun masih blaja2 gak... keje mane skang nih?
codain : cuak gak ngan aura harimau tuh!
polini : sifoo! gua tak balik melaka lagi ma! nanti gua balik sana wa call sama sifoo! boleh kita tt skali! ok sifoo?!
idzwanjunaidi, ieba, ydzb : aku pun terasa impact nye! Dasyat betul! Pening aku! heheh
ed, acik : tq


Tuesday, 15-Jan-2008 07:15 Email | Share | | Bookmark
Islah & Ujai 30 Disember 2007

 
Ni pulak gambar Islah & Ujai, majlis berlangsung di Muar, Johor. Alhamdulillah.. sume berjalan lancar.. album pun dah kasi ahad lepas.... moga berkekalan hingga ke hujung usia...






Quote:
tajul : tq visit my site
fani : nanti nak try la shoot asap cam dalam dcm tu... fani dah try...menjadik tu!
ieba : freelance? bisnes?.. dua2 pun boleh... kalo ade yang nak suh amek gambar... boleh je... nak link amek le ...tak larang pun... hehehhe
zilzal : mantap!.... ha nak blaja? ... kite pun nak blaja ngan die...! wakakaka
omaQ : tu la pasal... asyik tengok org kawen je... kene kawen cepat2 nih... hehehe
uyun : ok... nanti up lagi 1..!


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net