meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jan-2008 02:01 Email | Share | | Bookmark
Azlan & Hasmiza

 
Akhirnya... lepas dah deliver album .. baru lah leh upload! Moga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat!



Friday, 28-Dec-2007 10:23 Email | Share | | Bookmark
Korban di hari raya

pejam celik-pejam celik dah raye haji... mase berlalu... dah nak masuk tahun baru... umr pun dah bertambah... So cam ne? azam tahun baru? Set azam untuk tahun depan.. sepatutnye dah pikirkan... ekceli ...tak semestinye time tahun baru je nak wat azam... tapi ok gak kalau masuk tahun baru ni kite jadikan milestone agar azam kita akan tercapai tahun depan!

"Ramai orang mempunyai matlamat dan IMPIAN. Tetapi hanya sedikit yang sanggup berkerja keras merealisasikannya!"

ape pun sempena raye korban yang dah pun berlalu.... Slamat hari raye aidil adha!






Quote:
odows: bunga api depan tv tu tak jadi snap... tapi tv yang snap sbb dah tido! wakaka
conan: kalo terbang.. photog cabuts dulu...
akina: TQ
afai : ha afai.. dah upload..puas hati?
mun : Salam maal hijrah mun!
kak u: dah sampai ajalnye kak ayu...


Sunday, 2-Dec-2007 11:44 Email | Share | | Bookmark
Izwan Suhadak & Islah

hmm... musti member2 kat selia mesti dah tau sape kat bawah tu kan... Oleh kerana korang dah tau, aku KIV kan dulu nak upload gambar tu... lagi pun sabtu ni majlis die kat kedah... nanti aku uploadkan skali k!

Gambar kat bawah ni ahad lepas sehari selepas majlis lan...2 hb 12 ... first time dapat merasa sendiri perasaan berada kat sawah padi... Subhanallah.... . Umah pengantin betul2 kat tengah sawah... ape lagi... lepas habis majlis sempat la gi terjun kat sawah tu...nikah pagi tu jugak... so, pepagi lagi dah kene ready nak ke umah pengantin... . Opss... lupe nak bagitau... majlis ni bukan kat kedah... kat Sekincan (teringat aku Shin Chan ), Selangor.

Sahabat kite ni Izwan Suhadak telah bertemu jodoh dengan Nur Islah. Hmm... kisah cinta mereka sangat menarik... (aku dah interview dah..hehe) . Pada adik2 UTM, PKPIM sume.. nanti interview abg su korang ni! Moto: Cinta tak semestinya keluar bersama!

p/s: Mukhsin tak berlakon dalam citer ni ok!












Saturday, 1-Dec-2007 17:40 Email | Share | | Bookmark
Akan datang...

hmm... siape tu?




Quote:
afai : aku pun tak sangke..tetibe je aku rajin sangat hari tu... hahahah
kak u : ye ke kak u tau? ntah2 salah org kot....
nad : sabar nad... tak lari gunung di kejar
hadie :
ciput : camne white studio ari tu? gi tak?
syahmi17: biarlah rahsia untuk sementara
echah : bile nak upload gambar white studio ?


Sunday, 28-Oct-2007 10:42 Email | Share | | Bookmark
My Best Friend Wedding III (version 2)

aweks2 selia n x-selia....
tak tau la aku nak cakap ape ngan gambar ni....
jejake selia n x-selia
View all 17 photos...
last edit....






[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net