meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Oct-2006 15:10 Email | Share | | Bookmark
lemang...yumm

Kali ni balik kampung kat perak jap je... 2D1N... hari raya pertama dah balik smula kat umah... tapi sempat la tengok tok masak lemang... Yum! yum... lemang...ngan rendang... sedap giler...



Saturday, 21-Oct-2006 01:24 Email | Share | | Bookmark
Meh tulong wat beskut!!!

Hmm... nak kate aku tulong... tak la banyak mane... tulong amek gambar je... gamba kat bawah tu antra nye beskut conflakes. Yang ade coklat atas tu hantam jek (hasil campuran bahan2 yang ade kat umah). Pastu gambar jem kueh tat. Gambarnye tak sempat di amek. Pastu gambar kueh putu... tu nenek aku wat la mase balik kampung... sempat la shoot...



Tuesday, 17-Oct-2006 08:07 Email | Share | | Bookmark
Waaa keje hari ahad....

we ar...
mamat dua orang ni specialist dalam WP... hehe
member aku menunjukkan result "This is our result that we get...
View all 5 photos...
Ahad baru ni (17hb oktober) kene gi site wat calibration utk walking profiler... apakan daya... keje ngan orang. So... kene ikut arahan la... Steleh skian lama tertangguh ... nak taknak kene wat jugak...Tapi as usual aku bawak skali teman setia.. mana la tau kot2 ada scene2 menarik ... leh snap...

Tapi yang tak tahannya kene dok tengah panas... bulan pose lak tu... keje siap lebih kurang kol 1. Pastu balik smula ke mlaka... dahaga kan main lagi... "Air... Air...Air....
... Air..." ... Bile time bukak pose... barulah dapat rasakan betapa nikmatnya air yang Allah kurniakan pada kita...Alhamdulillah...

Air... Air...Oit... dah time berbuke ke?!!!



Monday, 16-Oct-2006 05:45 Email | Share | | Bookmark
Cube2 jek...

ape ntah name pokok ni...
Ni pun aku tatau
tatau jugak
View all 6 photos...
Ni tengah try wat close up.. walau pun tak habis bace manual lagi... tapi tak sabau... try blasah je wat... tatau la cam ne result nyer!

Waktu tengah close up tu... aku berjaya mengungkai satu misteri... "Misteri daun pokok limau"... Daun limau dah nak botak... rupa2nya ada makhluk tak pose sedang menikmati rezeki...



Wednesday, 11-Oct-2006 05:52 Email | Share | | Bookmark
Kenangan dolu-dolu

Hmm... ni first step aku kat fotopages... baru je daftar... Halooo... sesaja je create account ni. Leh share gambar ngan korang sume... lagi pun boleh dapat kan pandangan dari pro-pro fotografer... ye la ... aku ni baru je nak berjinak-jinak...harap dapat tunjuk ajar

aku memang suke edit mengedit gambar. Especially gambar2 yang menarik la.. yang kat bawah tu time aku student dulu. Time besdey member... celebrate kat kfc.Tu pun member belanja






[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net