meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Jul-2008 02:27 Email | Share | | Bookmark
Wafi yang Comel 2 (macam unclenya! hahaha)

Ni pulak time wafi dibawak ke luar..ekceli...time ni die ngantuk... nak tido...zzzzzzz


Wafi : "mane ayah ngan umi tak balik lagi beli pampers?!"


Wafi : "ngantuk la pulak...."


Wafi : "posing sket... "


Opah : "nape ni wafi..?"
Wafi : "ngantuk la opah... nak tido... tapi ramai kacau...wa... "


wafi : "jebik sket...waa.... "
aku : "holo holololo..."


wafi : "dapat pun tido....zzzzz "



Tuesday, 8-Jul-2008 07:20 Email | Share | | Bookmark
Wafi yang Comel (macam unclenya! hahaha)

Hari ni mari kita bersama anak buah aku yang comel, Muhammad Sahrol Wafi bin Sahrol Azmi. Umurnye baru lebih kurang 4 bulan je! Comelkan!


"saya telah di peluk oleh encek 'spongebob seluar petak'..rimas!"


"saya telah di paksa meniarap... ish..ish.. "


"masih berusaha...ish..ish..."


"penat dah... "


"terus berusaha.. chaiyok! chaiyok! "



Sunday, 29-Jun-2008 14:26 Email | Share | | Bookmark
Hafiz & Hana : 1 Jun 2008












myclient@muar
Hafiz & Hana
1 June 2008
Moga berkekalan hingga ke akhir hayat...


Thursday, 19-Jun-2008 10:25 Email | Share | | Bookmark
Haffizan & Marlina - Ayer Keroh, Melaka

 
 
 
View all 5 photos...
wah... dah sebulan aku tak hapdate.... maknanya dah sebulan dan aku gi outing kat taman rama2... sory kengkawan... sebab sibuk yang tahab gaban dengan tugas2 rasmi n tugas2 yang tak rasmi (saje menggatal tak de keje cari keje)... ter paksa aku melupakan seketika kerje2 mengupload ni.... sory kengkawan...

as promise sebelum ni nak update gambar rerama... terpaksa aku postpone kan sekali lagi... sebabnya aku nak wish... "Selamat Pengantin Baru" kepada housemate aku kat kl ni... so kiranya, aku telah di tugaskan secara rasmi untuk amek gambar diorang... huhu Meriah tu!... kat bawah ni sebahagian gambar diorang kat kat Kampung Gapam, Melaka. Selamat pengantin baru, jan! Moga berkekalan hingga ke akhir hayat! Enjoy!







Monday, 19-May-2008 00:17 Email | Share | | Bookmark
Taman Rama-Rama KL

Cuti wesak... aku amek kesempatan ni kuar ngan geng baru. Di plan oleh Mr Yol my great senior x-smartian! Meet new friends! Mr Balak, Ms Zaitie, Mr Steve, Mr Hairie, Mr Adry & Mr Zam. Nice to meet u guys! Best shoot ngan diorang... lepas kitorang mengembara kat Taman rama-rama KL, kitorang explore taman tasik perdana pulak!

(kat bawah ni just mukaddimah je dulu, nanti aku upload lagi..heheh jeles tengok gambar2 korang yang best tu... )



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net