meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Dec-2007 11:44 Email | Share | Bookmark
Izwan Suhadak & Islah

hmm... musti member2 kat selia mesti dah tau sape kat bawah tu kan... Oleh kerana korang dah tau, aku KIV kan dulu nak upload gambar tu... lagi pun sabtu ni majlis die kat kedah... nanti aku uploadkan skali k!

Gambar kat bawah ni ahad lepas sehari selepas majlis lan...2 hb 12 ... first time dapat merasa sendiri perasaan berada kat sawah padi... Subhanallah.... . Umah pengantin betul2 kat tengah sawah... ape lagi... lepas habis majlis sempat la gi terjun kat sawah tu...nikah pagi tu jugak... so, pepagi lagi dah kene ready nak ke umah pengantin... . Opss... lupe nak bagitau... majlis ni bukan kat kedah... kat Sekincan (teringat aku Shin Chan ), Selangor.

Sahabat kite ni Izwan Suhadak telah bertemu jodoh dengan Nur Islah. Hmm... kisah cinta mereka sangat menarik... (aku dah interview dah..hehe) . Pada adik2 UTM, PKPIM sume.. nanti interview abg su korang ni! Moto: Cinta tak semestinya keluar bersama!

p/s: Mukhsin tak berlakon dalam citer ni ok!












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net