meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Apr-2008 07:19 Email | Share | Bookmark
meego@site : Senai-Pasir Gudang-Desaru Expressway

Minggu lepas 27-29hb Mac gi site visit kat johor. Kesimpulan lawatan ni best n menarik. Gi visit kat projek Senai - Pasir Gudang - Desaru Expressway. Hope fully projek ni berjalan lancar. Canggih gak teknologi yang diorang gunekan...














Lepas lawatan site... kitorang sempat lak singgah ke pantai Desaru. Cantik pantai ni. Subhanallah! Maha Suci Allah yang menciptakan alam ini dengan kehendak-Nya! Tetapi kengkadang manusia yang tak pandai menghargainya! Cuma perlu ditingkatkan kemudahan dari segi toilet nye yang agak tak best utk melepaskan hajat yang terpendam! huahuahua .

Time tu terik dengan panas matahari petang... Tapi aku no hal punye! Shoot sorang2 pun tak kesah! Cause lot more interesting view i need to capture! Biasa lah... org type 'I' (siapa yang gi kursus pengenalan skali tau org type ni cam ne! hehehe), still can work alone! Picture can tell u a thousand word n story! - Desaru, Johor





Quote:
Sesape yang ade capture gambar aku time lawatan tu, send la kat aku ek!
afai : pillar tu setinggi 170 m for cable bridge!.. hohoho...still in construction!
mummy izz : ok..ok..tq..tq...message di terima!
zai kulim : dah masak tu tak reti2 nak post kat cini ke?!
taufidris : original... tak main la cetak rompak!heheh
izwan azir : wah... selebriti tv3 kasi komen kat fotopages aku! hahahah tq2! nak ke desaru kene pusing jauh skit skang ni... jambatan ni pun insyaAllah siap hujung tahun ni... hohoh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net