meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jun-2008 10:25 Email | Share | Bookmark
Haffizan & Marlina - Ayer Keroh, Melaka

 
 
 
 
 
wah... dah sebulan aku tak hapdate.... maknanya dah sebulan dan aku gi outing kat taman rama2... sory kengkawan... sebab sibuk yang tahab gaban dengan tugas2 rasmi n tugas2 yang tak rasmi (saje menggatal tak de keje cari keje)... ter paksa aku melupakan seketika kerje2 mengupload ni.... sory kengkawan...

as promise sebelum ni nak update gambar rerama... terpaksa aku postpone kan sekali lagi... sebabnya aku nak wish... "Selamat Pengantin Baru" kepada housemate aku kat kl ni... so kiranya, aku telah di tugaskan secara rasmi untuk amek gambar diorang... huhu Meriah tu!... kat bawah ni sebahagian gambar diorang kat kat Kampung Gapam, Melaka. Selamat pengantin baru, jan! Moga berkekalan hingga ke akhir hayat! Enjoy!







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net