meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Dec-2008 00:14 Email | Share | Bookmark
Travellog to Melaka : Resepsi IQBAL Nasir

21 Disember 2008. Aku dan beberapa member UTM dulu dah berpakat nak ke majlis sahabat sorang ni,
Mohd Iqbal Nasir ngan pasanganya Fairuz Izwah kat Melaka! Tak le jauh benau! Majlis berlangsung kat
Taman Paya Rumput Indah Dah berpakat jugak ngan member lain jumpe di melaka je! Mr Hosni, edir,
syah, mamat n aku. Kitorang gerak dari Puchong kol 10.45pagi. Konvoi dari KL just 2 kete je. Flight JKV
n WQC .



Pilot flight JKV diterbangkan oleh Mr Hosni n Co-pilot oleh mr edir. Penumpang meego! Tengok le tu
ngan spek hitamnye!



Dalam penerbangan tu kami sempat mengganggu kosentrasi pilot yang begitu fokus! Say Cheeese!


Second Flight WQC pulak mamat ngan syah! . Alhamdullillah selamat mendarat di rumah
pengantin jam 1245hr. Jumpe geng2 kat sane! Borak2! Makan best tu! Ade cendol stall lagi! Nyum2!



Kol 1.30 pengantin sampy! Masing2 segak dan anggun berarak masuk! Ngan geng kompang ape lagi.... balunnnn!


Mr bai aka pengantin tersipu2! ngeh3x


Senyum le sket Pengantin! serius je! Panas kot!


Mr hos menginterframekan diri... tapi akak baju kuning tu pun nak join skali...ish....


"Ape yang ko jeling tu bai?! Nak usha awek mane lak tuh?! Haraharhar !"

Kol 1415hr kitorang continue our journey back to kl menaiki flight WQC. Flight JKV akan kembali
ke johor seorang diri.



Singgah tepi jalan! Edir aka Mr P excited giler nampak petai! "Aku nak itu! Aku nak itu!", kate edir
dengan rakusnya! Die sempat mengusha awek kat kedai tu untuk mendapatkan petai free! Namun
mission gagal!



"Kawe dok make cencalok kawe make budu!" kate edir pada kitorang!


Penerbangan WQC diteruskan lagi. Singgah ke Seremban nak ziarah Karim. Die lak takde kat umah!


My feveret! T-O-A! (eh dir, TOA ni ko belanje ke?! ) singgah RnR Seremban. Refresh n Solat! Pastu jalan semula!


Kitorang pun sempat memberikan pose yang istimewa! hahaha! Sempat jugak tengok aksi
pergaduhan macam budak kecik oleh dua orang dewasa sebab rebut meja kat RnR tu! Aku geleng kepala
je la... Pasal meja pun boleh gaduh ke? Kita rakyat malaysia ma! Apa mau gaduh2!



dah selesai semua ...ape lagi... jalan.....


Kami ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Iqbal dan pasangannya! Moga berkekalan
hingga ke akhir hayat, bai!

Dari - meego, edir, mamat, hosni, syah + anep!



Currently still listening Afgan - Terima Kasih Cinta



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net