meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Mar-2009 15:41 Email | Share | Bookmark
Wei... Anep dah kawen..!

Wahai kengkawan UTM sume! Mr anep dah kawen... One shoot tuh! Actualy kali ni aku bukan OP pun.
Tapi member punye pasal, anep beria suh aku gi majlis nikah die kat ampang... hohooh! Ok la... lagi
pun pagi sabtu tu (14 Mac 09) memang tengah free pun. Aku pun merajinkan diri kesana. Kiranya aku
sebagai photog dari pihak pengantin lelaki la. Sampai kat sana aku nampak sorang photog dah
bersedia. Sorang lagi cameraman. Pengantin dah request, aku pun ambik port best. Ready for shoot!
Korang tengok la... cam tak caye je... Korang pun kenalkan anep cam ne... tapi hari tu die cool jek...!
Dan aku yakin die dah practice berulang kali dah! Heheheh teringat lak anep bile dah nak exam mase kat
utm dulu! Akhirnya dengan sekali lafaz 14 Mac 09, lebeh kurang kol 11.30am, die dah bergelar
seorang suami! Woit geng! Pakat turun ramai-ramai 21 Mac ni kat Kuala Linggi! Mari kita gegarkan...!




Cool tuh!


Salam pertama seorang isteri...



Posing sket...



Selamat Pengantin Baru Hanif & Nadiah!
Moga berkekalan hingga ke akhir hayat...

shoot by meego
Currently listening Sujud - Mawi feat KRU


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net