meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-May-2009 00:36 Email | Share | Bookmark
Meego@site : Projek Naiktaraf Kampung Relong-Gua Musang

Bulan 4 merupakan bulan yang bz bg aku. Hampir every week aku kene outstation. Penat la gak! Bile dah
penat malas la nak wat editing or ape yang berkaitan ngan foto nih. Tu la pasal lame tak up date!
6-8/4 : Baling, Kedah; 12-16/4 : Batu Feringhi, Penang; 18-20/4 : Ampang Pecah, Hulu Selangor and last
22-23/4 : Putrajaya! . Bila dah berkesempatan baru la jengah2! Entry kali ni time aku ngan bos aku
ke site kat FT008 dari Kg Relong, Kuala Lipis ke Gua Musang, Kelantan.



Map jalan dua negeri ni kene bawak. Sesat kang sape nak jawab!

Sampai kat site ofis kitorang diberi briefing sket. Ekceli jalan ni nak di besarkan. Masa aku lalu jalan di
tak banyak kete pun. Tapi diorang kate time musim perayaan jalan ni sesak tahap gaban! Sebab ramai
oghe klate ikut jalan ni nak balik kampung. Projek ni ade beberapa fasa. Bile construction sume fasa dah
siap InsyaAllah, jalan ke Kelantan akan lancar la kot. But for the time being harap bersabar je
la "PEMBINAAN SEDANG DIJALANKAN UNTUK KEMUDAHAN ANDA DIMASA DEPAN"






On da way balik ikut jalan Simpang Pulai - Lojing - Gua Musang, Jumpa satu kawasan tanah runtuh.
Skala besar. Wow! Stop by jap! But dont worry, ade jalan alternative. Cerun sedang diperbaiki!





Kerja2 soil nailing sedang dijalankan!



Shoot by meego
Currently listening Lolli Lolli


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net