meego's FotoPage - bila sedetik masa terhenti...

By: meego ism photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Jun-2009 01:21 Email | Share | Bookmark
Meego@site : Lebuhraya Pantai Timur 2

Sabtu lepas, satu bas ke terengganu, site visit to this mega project! Actually we'll visit the site on
sunday. So sabtu is the travelling day la. Gerak dalam kol 7.45pg. But macam2 jadi ondaway kesane.
Yela... Manusia merancang, Tuhan yang menentukan. Dah jadi cam rombongan Che Kiah la pulak.
Tetibe bau hangit, berasap, tayar problem singgah temerloh tukar tayar. Las2 sampai ganu kol 3.30 ptg.
(Dah seploh taun citer ni still lekat istilah 'Rombongan Che Kiah')

Sampai kat KT solat kat surau dekat ngan pasar payang. Amek kesempatan diorang shopping sket. Time
tu dah kol 5 lebey. Masing-masing pekedai dah nak tutup kedai dah. Awal tol diorang ni tutup. Time ni
cuti sekolah bukak la lame sket.





On sunday, kitorang gerak ke stadium tengganu dulu. Tengok dulu bumbung yang runtuh tuh! Hmm...
still cam tu je... maybe tengah tunggu contractor korea tu investigate dulu kot?! Pastu terus gerak
ke LPT dengar taklimat dulu n then site visit. TQ kat orang2 site kat LPT tu sebab terima lawatan
kitorang ramai2 nih! (Thanks gak - lunch hari tu sedap sey, tapi tak dapat aku nak menambah! ).
Long way to go LPT2







Pastu selesai site visit gerak balik KL la... Ondaway sempat la borong kopok. Sempat jugak blasah
satar heheh best! Huh.. kol 11.30 baru sampai KL . Penat sey! Walau pun penat best gak rombongan
reramai cam gini. Teringat pesan Rasulullah kalo nak kenal kawan kite tu, gi mengembara bersamanya.
Baru leh tau member kite tu cam ne!



Currently listening ~ Akon Be With You






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net